Korkép blog

vasárnap, március 11, 2007

Kezdődik a megszállás? Izraeli katonákat hívott a rezsim Budapestre

2007-03-09. 17:15:08

Nem vacakolnak a "szélsőségesekkel"
Nem vacakolnak a "szélsőségesekkel"

Több száz izraeli katona tartózkodik Budapest belvárosában - jelentette a HavariaPress. Péntek délután rendőri felvezetéssel négy, sötétített üvegű autóbusz érkezett a Dohány utcai zsinagóga elé, majd kétszáz, kék bevetési ruhába öltözött izraeli katona szállt ki azokból. Ilyesmi csak gyarmatokon fordulhat elő. Ezek után lehet összeesküvés-elméletnek gúnyolni a tényt, hogy lakóparkok is épülnek zsidóknak Magyarországon, s a megszállás gőzerővel folyik. Valószínűsíthető, hogy a hazaáruló rendszer fegyverek illegális szállítását is engedélyezte számukra, másképp minek jöttek volna ennyien. És még ezek ugatnak a magyarok "terrorizmusáról". Alább angolul is tájékoztatunk a zsidó fegyveresek érkezéséről.

Mandur László, az Országgyűlés köztörvényes, kommunista alelnöke fogadta az Izraeli Védelmi Erők 200 fős delegációját a Parlamentben. Akik véletlenül bevetési ruhában érkeztek, s nem lepődnénk meg, ha az önállóságát teljesen elveszített gyarmaton még a fegyverviselést is megengednék nekik. A zsidók egyébként alkotmányellenesen toboroznak is a seregükbe körútjukon, ami a magyar büntető törvénykönyv 154. szakasza szerint bűncselekmény. Ehhez asszisztált a neokon kormány és az ügyben meg sem nyikkanó Fidesz. Más ország katonái egyébként az alkotmány alapján csak a magyar parlament engedélyével léphetnek hazánk területére, talán titkosították a döntést, vagy nem is volt ilyen? Az is kérdés, ki tesz feljelentést az alkotmány és törvénysértő kormány, parlament és rendőrség ellen, amely utóbbi autós felvezetéssel biztosította az idegenek benyomulását.

Alkotmány: 19. § (1) A Magyar Köztársaság legfelsőbb államhatalmi és népképviseleti szerve az Országgyűlés

j) az Alkotmányban meghatározott esetek kivételével dönt a Magyar Honvédség országon belüli vagy külföldi alkalmazásáról, külföldi fegyveres erők magyarországi, vagy az ország területéről kiinduló alkalmazásáról, a Magyar Honvédség békefenntartásban való részvételéről, külföldi hadműveleti területen végzett humanitárius tevékenységéről, valamint a Magyar Honvédség külföldi, illetve a külföldi fegyveres erők magyarországi állomásozásáról;

Tiltott toborzás

154. § (1) Aki a Magyar Köztársaság területén idegen fegyveres szervezetbe - szövetséges fegyveres erőn kívül - katonai szolgálatra, katonai érdekű egyéb szolgálatra toboroz, vagy ilyen szolgálatra vállalkozókat közvetít, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő az a magyar állampolgár, aki - szövetséges fegyveres erőn kívül - nemzetközi vagy nem nemzetközi fegyveres összeütközésben résztvevő idegen fegyveres szervezetbe önként belép, erre ajánlkozik, vagy ilyen fegyveres szervezetben kiképzésen vesz részt.


Elhárítják a "terrorizmust" mások országában is
Elhárítják a "terrorizmust" mások országában is


A fajgyűlölők formailag a munkásőr és spicli által igazgatott magyarellenes csoport, a Mazsihisz meghívására érkeztek, teljesen véletlenül március 15-e előtt. Viszont erre nem kerülhetett volna sor a honvédelmi tárca és a kormány engedélye nélkül.

Ez a "náci" nem érti, hogy a saját földje sem az övé
Ez a "náci" nem érti, hogy a saját földje sem az övé



Megérkeztek a kékruhás gyerekgyilkosok

A rettegő rezsim immár idegen, a fegyvertelenek gyilkolásában nagy rutinnal bíró katonai egységet rendelt Magyarországra, egy EU és NATO tagállamba, s érthetően nem bízik a magyar honvédségben (a zsidók százezer gaztette közül egy minapi: március 7-én több mint egy tucat, 13-16 éves palesztin iskolásgyereket raboltak el a megszállók Hebron közelében. Így bánnak a gój civilekkel, és ezúttal még emberségesek is voltak, hiszen agyon is lőhették volna a tizenéves kiskölyköket).

Ez az "antiszemita" túl makacs volt
Ez az "antiszemita" túl makacs volt


A palesztinizálódás megkezdődött, a távlatok végtelenek, miért ne lehetne behívni párezer zsidó rendőrt is, ha mondjuk Görényi pribékjei megbicsaklanának. A zsidó fegyveres otthon érzi magát Palesztinában éppúgy, mint Budapesten, és nem vacakol, akkor sem, ha 3 éves "terroristák" kerülnek az útjába. Lapinformációk szerint ezen túlmenően az izraeli tulajdonú In-kal Security nevű cég emberei a rendőrökéhez hasonló egyenruhában és motoron száguldoznak Budapesten, fittyet hányva a KRESZ előírásaira is. A gyarmatosítók egyre inkább otthon érzik magukat.

A Havaria Press hírügynökség megpróbálta kideríteni, pontosan mi történik, azonban sem a kormányszóvivői iroda, sem az ORFK nem kívánta az esetet kommentálni. A külügyi és a honvédelmi tárcánál sem adtak egyértelmű felvilágosítást az üggyel kapcsolatban. A hírügynökség értesülései szerint az izraeli véderő katonai küldöttsége jár hazánkban, a konvoj mozgását rendőrségi autók biztosítják. A nem hivatalos programon résztvevő, szokatlanul népes, valamint szokatlanul alacsony beosztású katonákból álló delegáció délelőtt a Parlamentet, majd Európa legnagyobb zsinagógáját látogatta meg. Egyes értesülések szerint nem kizárható az sem, hogy a katonák azért érkeztek hazánkba, hogy az itteni izraeli érdekeltségeknek nyújtsanak védelmet. A nemzetközi gyakorlat szerint az adott ország diplomáciai létesítményeit annak kerítésén belül védhetik annak katonái. Sem a népes delegáció érkezésének, sem tervezett távozásának pontos ideje nem ismert.

http://kuruc.info/reszletes.asp?MainID=2&HirID=10104

Nincsenek megjegyzések: