Korkép blog

hétfő, június 14, 2010

Jól sejtettük: a gyógyszermaffia fújta fel a H1N1-et

Kissé különcnek számítottam, de egy percig sem bántam (meg), hogy nem oltattam be magam és a családot H1N1 ellen. Erőteljesen jelzett ugyanis a pánikkampány idején a kamumérőm, annak pedig jobban hittem, mint bármelyik öltönyös fazonnak a tévében.
Jól tettem.
Az Európa Tanács közgyűlésének egészségüggyel foglalkozó bizottságának jelentéstervezete (pdf) szerint rengeteg közpénz veszett pocsékba, miután a WHO, az uniós hivatalok és a nemzeti kormányok "félrekezelték" a H1N1-járványt. A bizottsági dokumentum megállapítja: meggyőző bizonyítékok támasztják alá, hogy a WHO túldimenzionálta a járvány veszélyességét. A közgyűlési jóváhagyásra váró jelentést jegyző brit Paul Flynn szerint "ez a járvány valójában sosem létezett", az oltási programot pedig hatalmas léptékű placebo-gyógyászatnak nevezte.
Ami természetesen csodásan fizetett: a JP Morgan becslése szerint 7-10 (!!!) milliárd  (!!!) dollárt (!!!) profitáltak a nagy gyógyszergyártó cégek 2009-ben a világméretű hisztériából. (Csak Magyarország 6 milliárd forintot költött oltóanyagra.)
Persze véletlenek nincsenek:
A vakcinák felhalmozásáról szóló WHO-irányelvek kidolgozásában közreműködő szakemberei korábban a gyártásban érdekelt gyógyszercégeknek dolgoztak. (Ezt a British Medical Journal című szaklap egy nappal az ET-jelentés előtt publikálta egy tényfeltáró cikkben.) Az ET-jelentés emiatt súlyos kritikával illeti a WHO-t és az EU egészségügyi intézményeit, amiért máig nem hajlandók hivatalosan megnevezni a járvánnyal kapcsolatos ajánlásokat kidolgozó bizottságok tagjait.
Vagyis a gyógyszermaffia keresett egy csomó pénzt azzal, hogy beépült a WHO-ba, és emberek millióival hitette el, hogy meghalhat, aztán megkenték az egyes országok illetékeseit, hogy jó sok oltóanyagot vegyenek a lakosságnak....és a kör bezárult. A maga módján zseniális terv.
Világméretű botrány várható, remélhetőleg súlyos börtönévekkel, bár a kínai kivégzéses gyakorlat sem lenne túlzó ezeknek az utolsó szemét mocsok pénzhajhász erkölcstelen férgeknek.

(forrás: Index)
http://vastagbor.blog.hu/2010/06/11/jol_sejtettuk_a_gyogyszermaffia_fujta_fel_a_h1n1_et

Nincsenek megjegyzések: