Korkép blog

péntek, június 05, 2009

Karda Bea és a madárszar pakolás


2009.06.05. 13:01 eric

Pár hete történt, hogy egy belvárosi óraszerelés alkalmával elfogyott a staub és mivel a hely a "nem árulok olyat, amin nem húzhatok elvet követte" kénytelen voltam máshol utánpótlás szerezni. Kicammogtam hát a sarki éjjelnappali kis butik elé és beálltam a kígyózó sorba, az esti bulira tankoló tinik közé. Két perc sem telt el a nagy várakozásban mikor éreztem, hogy valami pattan a vállamról. Miafasz kifejezéssel az arcomon megfordultam, mire a mögöttem várakozó két, üveg pezsgőt szorongató, nagyon szép 17 éves bringa, édesen összemosolygott. (Az egyikben volt egy kis cigó vér ugyan, de egy diplomás barátom szerint nincs azzal semmi baj, mert ezek a lányok  átlag 3-4 fokkal melegebbek belülről. Ne kérdezzétek! Cigányozás pipa) Én amolyan Eastwood-osan hunyorítottam egyet és megengedtem magamnak egy apró, kedves  de nem bárgyú mosolyt is. Mindeközben elégedetten nyugtáztam, hogy kacéran dobálnak a kis drágák, mégsem kopott meg a vonzerőm az évek alatt. Ezután kidüllesztettem finoman a mellkasom és lazán, apró félénkséget közvetítve megkérdeztem, hogy mi újság lányok? Hol lesz a mai party? Ők elhagyták az édes összemosolygásukat és fennhangon elkezdtek röhögni. Úgy látszik, hogy ma már nem a legegyszerűbb szövegek a legjobbak, a végén még meg is kell hívnom őket valamire, pedig ahhoz zsidó vagyok(pipa) - gondoltam, mire az egyik a nagy visítása közepette odavetette, hogy "leszarta egy galamb a vállad".

Újabb nyerítős roham következett a kis kurváktól(pipa), míg én egy pzsvel tisztogattam a kabátom. Gondoltam, mire befejezem ők is abbahagyják, de nem, mert mint kiderült, egy kis bélsár felpattant a a bal szemem alá is, de az -amúgy inkább bűnronda, mint nagyonszép- ribancok szerint ezt hagynom kellett volna mert jót tesz a ráncaimnak. Ezután nem történt semmi, megvettem a cigim és megtörve távoztam.
Mindezt csak azért meséltem el, mert a héten rájöttem, hogy a kis koszfészkeknek igazuk volt...
Bizonyították: a madárszar tényleg jót tesz a ráncoknak. Na most ezt olvasva azért senki ne kezdjen el kirohanni a Blahára, hogy a szökőkút mellett, arcon pörögve  fiatalodjon. Egy nőnek legyen tartása, mondta mindig az öregedő, szétműtött törzsőrmester úrhölgyem is  a seregben, miután a 42. sorkatonájával is seggbedugatta magát a ruharaktárban. (MH fikázás pipa) De neki is igaza volt...
Nos óriási kerülőkkel, de élesen a célba kanyarodva, eljutottunk végre oda, hogy Karda Beának nincs tartása. Az egy dolog, hogy rinyapina meg hogy csóró, de még ... most nem jut eszembe az a szó, amit arra mondanak, aki önként elmegy egy szépségszalonba, aholmadárszart pakolnak az arcára és lóondót kennek a hajába, csak azért, hogy mindezt rögzítse egy kamera és leadja a főműsoridőbe, in-your-face, az asszonyfőzte vacsora és az esti sör alatt.

Hívjuk most féregnek.
Nos Bea tehát egy Féreg! És még szegény Zsidrót is megnyerték mellé asszisztálni, hogy elhitessék a nézővel, hogy tényleg segít a hajnak ha a lóondóban lévő protein felszívódik belé.  Amúgy Zsidró szerintem egy jófej, de kotta, zero szerint meg csak sima buzi(pipa). Igaz benne legalább volt annyi, hogy nem istenítette orrbaszájba ezt a kezelést.
"Nem vagyok finnyás, bármit kipróbálok. A hajamnak tökéletes lett az állaga az ondótól.  Szeretném otthon is rendszeresen ezzel kezelni" – mondta Bea. Én sem vagyok finnyás, meg pornón is szocializálódtam, szóval láttam már hajba ragadt örökítőanyagot, de azért  van amit az én bélésem se vesz be. Így javasolnám Beának, hogy szerezzen be egy lovat, kösse ki a hátsó kertbe egy fához és fejje le minden este szájjal. Az ejakuláció előtt pedig egy gyors hátrafordítással, frissibe kaphatják azok a töredezett fürtök ezt a csodát.
Itt a riport annak aki már evett, D-nek meg innen üzenem, hogy ugye, hogy lehet kurvázni,zsidóznicigányoznibuzizni egy adott poszton belül... 












Az "anyag" útja a lótól Karda Beáig. Sokkoló videó!

Nincsenek megjegyzések: