Korkép blog

csütörtök, június 18, 2009

A legpofátlanabb


2009.06.18. 15:01 zero

A hajdúhadházi nő elég durván esélyes az ország legpofátlanabb állampolgára címre...: 
"Az elmúlt hónapban az egyik hajdúhadházi nyomozó tanúkihallgatásra idézett be egy huszonéves hajdúhadházi nőt. A kihallgatás befejezése után a nyomozó kiment az irodából a nyomtatóhoz az elkészült jegyzőkönyvért, majd azt pár pillanat múlva vissza vitte az irodába és aláíratta a tanúval.Az eljárási cselekmények végeztével megfogta az íróasztalán elhelyezett rendőrigazolvány-tárcáját, hogy aztán kiengedje az épületből a fiatal nőt, mikor észrevette, hogy a tárca vékonyabb, mint korábban volt.
A tárcát átnézve kiderült, hogy hiányzik belőle 42. 000 Ft. A tanúkihallgatáson lévő hölgy tagadta, sőt felháborodva fogadta, hogy őt gyanúsítják a lopással. A többszöri ruházat- átvizsgálás után, a nő kezében tartott másfél hónapos gyermekének ruházatából került elő az eltulajdonított pénz.
A hölgy még ezután is tagadott, azt állította, hogy nem tudja hogyan került oda pénz, míg végül belátta, nincs értelme a tagadásnak és beismerő vallomást tett.
Megállapítást nyert, hogy hasonló módszerrel több közintézményben követett már el korábban is hasonló cselekményt.
Az ügyet gyorsított eljárással fejezték be, amely során a bíróság 30. 000 Ft pénzbírságra ítélte az elkövetőt." -írta meg a haon.hu
A rendőrségen (!), a rendőrtől (!) tanukihallgatás alatt (!) lopni, majd tagadni az egészet,
ez kész ... ilyen ország nincs is, vazze ...

Mi kell még hogy a felelősök, a döntéshozók, a jogvédők, a liberálisok, a baloldaliak, a megmondóemberek belássák, hogy a rendőrnek, a rendőrségnek SEMMIFÉLE tekintélye sincs már ebben az országban? És hogy ezért PONT ők a hibásak?

Nincsenek megjegyzések: