Korkép blog

szombat, április 17, 2010

Orosz elfáradt, meddig bírják a többiek?


29 hónappal ezelőtt mutatta be Zero a baloldali sajtómunkások remek csapatát, akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhet az MSZP.
Vessünk rájuk megint egy pillantást. (rákattintva nagyobb)


Most nem jött össze. Hiába beszédhibáskodott Váncsa és Kéri a Heti Hetesben, hiába raccsolt mellettük Teddy is, hiába tömték ki az ő Hócipőjét, hiába csinálta Sváby a megható Napló-riportokat, és ami az egyik legfájóbb pont: hiába rettegett Bolgár Gyuri bá' és Orosz József is a Klubrádión. Hiába volt minden, már nem tudták annyira meghülyíteni az embereket, hogy megnyerjék a választást. Ilyen 8 év után már nem szopták be az emberek, amit a Tényekben hallottak Bárdostól. Kerestek, kutattak a magyarázat után, hogy miért élnek ilyen szarul, miért lett ilyen drága a benzin, a gáz, az élelmiszer, úgy általában az egész élet....Felfedezték a jobboldali sajtót és az internetet, ahol érdekes és új válaszokat kaptak ezekre a kérdésekre. Persze nem a NOL.hu-n.
Ennyi, egy korszak véget ért. Nem szentírás már a ballib sajtó szava, az igazságnak többen hisznek.
Április 11-e után Orosz József volt az első ébredő, befejezi a Kontrát a Klubrádión és Kanadába távozik. Természetesen nem a kormányváltás miatt, hanem mert elfáradt, és szabadságra van szüksége. Ígérete szerint ősszel visszatér és új műsorral jelentkezik.
Vajon hányan fognak most ráébredni, hogy elfáradtak, pihenésre van szükségük, évek óta nem voltak szabin?
Vagy egyszerűen csak lecserélik a képernyővédőjüket?
Remélem, Gyuri bá' a végsőkig kitart, és kezeli a rettegő telefonokat. Ennyivel tartozik NEKIK.
 http://vastagbor.blog.hu/2010/04/17/orosz_elfaradt_meddig_birjak_a_tobbiek#

Nincsenek megjegyzések: