Korkép blog

szerda, március 18, 2009

Ártatlan autósokra támadtak a felfegyverkezett miskolci hordák, fokozódó cigányterrorizmus

2009-03-17. 13:53
Egyre több településről érkezik a hír, hogy az eddig is rablógyilkos, tolvaj, parazita életmódú cigányok immár szervezetten, felfegyverkezve terrorizálják a magyarságot, ráadásul nem is titkolják, hogy összecsapásokra készülnek (s mindez a rendőrség tudtával, míg a magyart a cumisüveg miatt is meghurcolják), hiszen a zsidó sajtó a szájukba adta az ellenségképet: szegények valójában a "gárdistásoktól" és a "szkinderektől" rettegnek, és persze csak magukat védik. Normális államokban katonaság csap le az efféle mocskokra, nálunk a rezsim a mokkákat nem kötelezi a törvények betartására. Igen, a polgárháború sem kizárt, jóllehet a zsebünkből eltartott cigánycsürhe csak jogilag (állam)polgár, a szó igazi értelmében nem. Ne féljünk, ma még le tudjuk őket verni, ha megindulnak, 50-100 év múlva esetleg késő lesz.
Mert "gárdistások" és "szkinderek" erőszakolnak meg, rabolnak ki, gyilkolnak meg nap mint nap idős, védtelen romákat, ugyebár. Ráadásul még a maga a cigányvédő rendőrség is kénytelen cáfolni a képtelen cigány meséket az őket érő fenyegetésekről és támadásokról. És ott van PécsTatárszentgyörgy és a többi eset.
Alább az Északhírnök híre, képei és videója, nem is szükséges semmit hozzátenni.
Polgárháború! Ártatlan emberekre támadtak a cigányok Miskolcon a belvárosban. A rendőrség csak néz.
A miskolci gettókban élő cigányok 15-én este megtámadtak két személykocsit. Az egyiket az Andrássy úton az úgynevezett számozott utcák térségében, a másikat a Muszkás oldal környékén.


Személyi sérülés nem történt (időben jött a segítség), de az autókat összetörték. A környéken cirkáló rendőrök megakadályozták a további támadásokat is, 12 embert előállítottak, de mindenkit arra kérnek, hogy óvatosan közlekedjenek azokon a területeken, ahol sok roma él: Lyukó, Békeszálló, Számozott utcák, Ruzsin, Muszkás oldal, stb.


Azt tanácsolják, ha támadást, provokációt tapasztalnak, haladéktalanul kérjenek segítséget a rendőrségtől.


Korában Szerencs környékén molesztáltak autósokat cigányok, akik támadásveszélyre hivatkozva több autót megállítottak és átvizsgáltak, de itt a rendőrség nem vizsgálta a történteket.


A miskolci romatelepeken napok óta nyugtalanság van, éjszaka gyújtogatásokkal múlatják az időt az ott élők.


A készültséget azzal indokolják, hogy bőrfejűek ("szkinderek”) támadtak rájuk, de a rendőrség ezt kategorikusan cáfolja.


A különböző ütő-, vágó-, szúrófegyverekkel felszerelt romák Molotov-koktélokat is készenlétben tartanak, a rendőrség viszont kerüli a konfliktusokat, és nem vizsgálja az egyébként tiltott eszközök spájzolását.

Nincsenek megjegyzések: