Korkép blog

hétfő, március 23, 2009

Szamurájkarddal kergette a benzinkúton



2009.03.23. 07:37 :: SilentSound

Trendi dolog lehet a katana manapság az autósok körében, hisz néhány hónapja csak, hogy legutóbb kitettünk egy olyan posztot, amiben a szamurájok fő fegyvere szerephez jutott, Gergely pedig ezúttal egy benzinkúton látott egy jó kis kardos kergetőzést.
Semmi rendes történetet nem tudok az alábbiakból összerittyenteni, mert az eseményekkel szembesülve gyorsan visszaszálltunk az autóba, és arréb gurultunk, igazából csak az élmény késztet írásra.

A lényeg annyi, hogy az M7-es érdi lejárójánál lévő Shell-kúton, hogy úgy mondjam, családi perpatvar közepébe botlottunk mi és néhány egyéb jelen lévő autós, március 22-én du. 5 óra körül.
Az ezüstmetál merciből és audiból kiszálló társaság egyik tagja (vagy a velük konfliktusban lévő személy??) kivont óriási szamurájkarddal rohangált körbe a kutaknál mint valami mérdezett egér és csapkodott, az ügyben szemmel láthatólag érintett nő pedig visibált, stb.

A dolog közvetlenül a kutaknál, a shop bejárata előtt zajlott le. Lehet hogy volt egyéb tettlegesség, de azt mi már nem láttuk az épület takarásában. Azt hittem, álmodom, olyan szürreális volt az egész.

A két autó rövidesen távozott. Utólag elemezve, Mortimer comingbackjének tűnik a dolog, az eset egyéb részleteinek megnevezését politikai korrektségem tiltja. A benzinkút videókameráján (ha van) biztos megvan az egész épületes ügy.

Előbb-utóbb gondolom a rendőrségnek is meg kellett érkeznie, de akkor már mi sem nem voltunk ott, utolsó emlékem a kutak mellett a földön fekvő üres japán kardhüvely. (Megjegyzem, noha csak rövid ideig láttam a pengés embert, úgy tűnt, egyáltalán nem tartja karban a kardot, a penge ugyanis elég koszosnak vagy rozsdásnak tűnt, legalábbis remélem nem a vértől.)
http://autozz.blog.hu/2009/03/23/szamurajkarddal_kergette_a_benzinkuton#more1019207

Nincsenek megjegyzések: