Korkép blog

vasárnap, július 26, 2009

Draskovics bemutatja: "Bármit megtehetünk következmények nélkül"

2009.07.25. 13:31 zero

Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ...

Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ...

Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is megúszott, ezt miért ne úszná meg?

Draskovics pénteken sajtótájékoztatón bizonyította, hogy a Magyarok Nyilai kőkemény politikai terroristák.

A terrorizmus elleni harc fokozásához többlettámogatásról döntött a kormány – jelentette be Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter pénteken, miután dicséretben és jutalomban részesített Petőfi Attilával, az Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vezetőjével együtt tíz rendőrt, akik kiemelkedő munkát végeztek a Magyarok Nyilai terrorszervezet felderítésében. Azt a Petőfi Attilát, aki rá vallott a HírTV-Veres ügyben ... pikáns!

Draskovics levetítette bizonyítékul a Nemzeti Nyomozó Iroda összeállítását, melyet úgy adott elő az igazságügyi miniszter, hogy a a  képsoron a magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező csoport által elkövetett robbantás látható.

Tessék:


Igen ám, csakhogy a robbantást 2007 nyarán a kémiabuzi gyerekek csinálták Bonyhádon, kísérleteztek egy kicsit...

"A fiatalok korábban a lakóhelyük közelében robbantottak, de a homokbucák között nem keletkezett akkora lyuk, mint a búzaföldön. Az utóbbi helyszínt egy bonyhádi ismerősük ajánlotta nekik, ahol végül is az ötven kiló műtrágyából és gázolajból álló elegyet elektromos vezeték és egy detonátor segítségével felrobbantották. A vizsgálat azt is megállapította, hogy nem rombolási szándék, hanem a kíváncsiság vezette őket, ezért is választották az elhagyatottnak tűnő részt.

A fiatalok a robbantás után - az országos visszhang és a rendőrségi nyomozás elrendelése miatt - megsemmisítették azt a fényképsorozatot és videofelvételt, amit a helyszínen készítettek. Ennek ellenére sikerült rájuk bizonyítani a nem mindennapi cselekedetet."

TV2 Aktív, 2007 nyarán:


Biztos letörölték, én hiszek a srácoknak, de a felvétel mégis rákerült a Nemzeti Nyomozó Iroda "Magyarok Nyilai best of" DVD-re ... vajon hogyan?

Amúgy ezek tényleg olyan hülyék, hogy azt gondolták, senki sem ismeri fel, hogy ugyanaz a helyszín? Mikor napokig a "titokozatos bonyhádi kráter" volt a sláger 2007 nyarán? Miért nem ment ki két nyomozó az Alföld közepére robbantani, azt felvették volna videóra és azt vetítették volna le a sajtónak? Senki rá nem jött volna ... idióták.


(kép: kuruc.info)
Persze felmerül rögtön a kérdés, ha hamis ez a jelenet a DVD-n, akkor vajon a többi jelenet is hamis? A focilabdába vart bomba? A megpörkölődött lábtörlők a politikusok ajtajai előtt? A kalasnyikovsorozat a Rendőrpalotára?

Tiszta Mátrix, mi az valós és mi a fake?

Képzeljük el, hogy 2001-ben Pintér belügyminiszter (aki szintén nem egy szent) bizonyítékot hamisított volna ... omg, mi lett volna itt. Kuncze Gabi biztos már pakolta volna be a bőröndjét, hogy ilyen diktatúrában ő nem tud élni...

Van olyan dolog, amiről még azt hiszitek, hogy áh, ezt úgysem merik megcsinálni?  Mert nálam ez a lista napról-napra rövidül ...

A Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye:

2009.07.25. szombat 13:19

A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Ezzel szemben tény, hogy a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat.

A Hír Tv által hivatkozott 2007-ben, Bonyhádon történt bűncselekmény ügyében a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, amelynek során a robbantásról készített felvételeket nem találták meg, azok soha nem kerültek a rendőrség, így a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába sem.
A gyerekkorú kémiabuzik gimisek a terroristák ... kérlek, NNI, most már ne álljatok le, lehet még ezt fokozni!!!

Vagy az áspis, fondorlatos Magyarok Nyilai, az Európa szerte hírhedt stratéga, Budaházy vezetésével kitervelték, hogy pontosan ugyanott robbantanak Bonyhád mellett, ahol a gimisek, pontosan ugyanolyat, sőt, fel is veszik kamerával (minek?!).
Mindezt olyan szándékból tették, hogy ha majd évek múlva lebuknak, akkor a HírTV-nek legyen mivel megtámadnia az áldott jó nyomozókat, hogy ők biza' bizonyítékot hamisítottak...

Hát nem roppant agyarfúrtak a hungarian terroristák?!

A Fidesz példásan gyorsan reagált:

"Felmerül tehát a gyanú, hogy Draskovics Tibor bizonyítékot hamisított annak érdekében, hogy továbbra is látványosan és zavartalanul riogathasson szélsőjobboldali veszéllyel. A Fidesz felszólítja Draskovics Tibort: haladéktalanul tisztázza az ügyet, adjon magyarázatot a történtekre! Ha ezt nem teszi meg, abból egyetlen dolog következik: Draskovics Tibor lebuktatta saját magát, és ezzel együtt lebuktatta, végleg nevetségessé tette a szocialisták terrorveszéllyel riogató folyamatos hisztériakeltését is. Ha nem tisztázza magát, az példátlan botrány, és azonnal távoznia kell a közéletből, a bizonyítékhamisítás összes többi résztvevőjével együtt."
Az NNI hamar válaszolt:
"A 2009. július 24-i nyilvános sajtórendezvény alkalmával a média megjelent képviselői részére kiosztott, robbantást ábrázoló felvételről valótlan tartalmú információk jelentek meg egyes médiumokban. A valótlan állítások keltette kétség eloszlatása érdekében a Nemzeti Nyomozó Iroda vállalja, hogy tájékoztatásunk hitelességét alátámasztó körülményekről és adatokról az országgyűlési képviselő úr, illetve a médiumok képviselői – az ügyészség engedélyezését követően – személyesen is meggyőződhetnek, a büntetőeljárási szabályok betartása mellett."
Az egyik bonyhádi "srác" a saját oldalán írja:
"Most se fórum se oldal nem lesz egy darabig. Hála a Draskovicsnak megint szaglászódnak utánunk. Az a hígagyú a mi robbantásunkat hozta fel bizonyítéknak hogy Magyarországon terrorszervezetek működnek.
Alig várom az újabb házkutatást!!!!
Szóval most terroristák lettünk, így 2 év után jól esik, tényleg... Ennek sose lesz vége bazdmeg.

(...)

Hogy mi az igazság az utóbbi két kérdéssel kapcsolatban az hamarosan kiderül. De az hogy a felvétel miként szivárgott ki és hogy az egy nagyon jó kérdés. Gondolom nem kell mondjam, hogy egyik robbantó tag sem olyan hülye hogy kiszivárogtassa, senki nem akarja maga alatt vágni a fát...

Tehát az a valószínűbb, hogy mielőtt kitört volna a botrány 2007 ben, mi elküldtük valamilyen internetes fájlmegosztón egymásnak a képeket videókat, és innen juthatott hozzá valaki.

Erre a legnagyobb az esély, mert bár emlékeim szerint tényleg volt egy kísérlet a fájlok ilyen módu megosztására az eseményt követő napon, a link nem működött, ezért úgy véltük a feltöltés nem járt sikerrel. Nem foglalkoztunk vele.
De lehet hogy valaki igen."


Várjuk az újabb fejleményeket ...
http://vastagbor.blog.hu/2009/07/25/draskovcis_bemutatja

Nincsenek megjegyzések: