Korkép blog

csütörtök, július 23, 2009

Úr ír


2009.07.23. 02:28 K. Funky

Tisztelettel jelentjük, hogy új hősünk van. Aki mindjárt az Önöké is lesz, drága Olvasók. Király Csabáról, Rákospalota szocialista alpolgármesterérőla mai napig mi sem hallottunk soha, de hát a sztárok már csak ilyenek, a semmiből törnek elő, hogy aztán örökké ragyogjanak mindannyiunk egén.
Mekkora zseninek kell lenni ahhoz, hogy valaki egyesítse Örkény egyperceseinek, a Villáminterjú blognak és az ügyfélszolgálati genyaságnak az esszenciáját? Hát eléggé rohadt nagynak, szerintünk. Az alábbi levélváltásban Király úr ékes bizonyítékát adja annak, hogy ő ezt bármikor kirázza a kisujjából. Le vagyunk nyűgözve
Tisztelt Polgármester Úr!
Európa 17 országában az állam, Magyarországon pedig egyre több helyen az önkormányzatok vállalják át a lakosság számára igen nagy terhet jelentő HPV (humán-papilloma vírus) elleni védőoltás költségeit. Mint azt bizonyára Ön is tudja, a HPV jelentős szerepet játszik a méhnyak rák kialakulásában. Ennek megelőzése össztársadalmi érdek, sajnos azonban az államháztartás jelenlegi állapota miatt ennek a problémának az országos szintű megoldása várat magára. Sok önkormányzat, ezért érzi feladatának, hogy a fennhatósága alatt élő leánygyermekek beoltásának terheit levegye a szülők válláról.
Kérdésem az, hogy a XV. ker. önkormányzat a közeljövőben tervezi-e, hogy a kerületben élő kislányokat beoltatja?
üdvözlettel:
X Y
Tisztelt X Úr !
Miért érdekli ez Önt.
Üdvözlettel:
Király Csaba
Szociális és Egészségügyi Alpolgármester
http://kepviselofunky.blog.hu/2009/07/23/ur_ir_3 

Nincsenek megjegyzések: