Korkép blog

péntek, november 10, 2006

David Duke budapesti beszéde- vágatlanul

2006-11-10. 18:06:48

Hazánkban járt David Duke, a cionisták áltál meghurcolt amerikai író – politikus, magyarul is megjelenő könyvének bemutatója kapcsán. A könyvbemutatón elhangzott beszédét, most közreadjuk. A szöveg videofelvételről lett átírva, így az esetleges értelmezési problémák miatt elnézésüket kérjük.

Először is engedjék meg, hogy a következőt mondjam el: rendkívül nagy megtiszteltetés az számomra, hogy most Magyarországon lehetek, mert én úgy gondolok Magyarországra, mint a hősöknek a hazájára. Nem csak '56-ban, hanem azóta is számos példát láttunk arra, hogy a magyarok képesek arra és hajlandók arra, hogy a tilalom ellen, az üldöztetés ellen szót emeljenek, igazságért álljanak síkra. Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy mint egy szent földről álmodik Magyarországról, így gondolják ezt nagyon sokan Európában és a világ többi részén.

Arra is szeretnék rögtön rámutatni, hogy rendkívül nagyra értékelem az előttem szólókat, akik kiválók és rendkívül érdekes dolgokat mondtak. Csurka elnök úrnak a kiváló politikai tevékenysége nem csak Magyarországon ismert és rendkívül nagy jelentőséggel bír, hanem a világ minden részében nagy tisztelettel ismerik el. Rendkívül nagyra értékelem a fordítónak a kiváló munkáját tudó igen nagy szakismeretre és széleskörű műveltségre van szüksége ahhoz, hogy ilyen remekül lefordítassék ez a könyv, nagyon hálás vagyok érte.

Annak ellenére, hogy rendkívül nagyra értékelem azokat a dolgozatokat, amelyeket az előttem szólók előadtak, arra kérem Önöket, hogy elsősorban arra koncentráljanak mostantól fogva, amit mondok. Azzal teljesen hiteles dologra késztetném Önöket, Isten bizony az a legfontosabb, hogy olvassák el az általam itthagyott lefordított könyvet. Természetesen, hogy ha öt olyan emberrel beszélgetünk, akik olvasták a könyvet, elképzelhető, hogy mind az öten másképpen fognak nyilatkozni arról.

Az első dolog, amit szeretnék Önöknek elmondani, hogy nem feltétlenül az a legfontosabb, amiben én hiszek, hanem van ennek még fontosabb, amiben én nem hiszek. Először is szeretném elmondani azt, hogy nem vagyok senkinek nem az ellensége, se népnek, se fajnak, senkinek nem vagyok ellensége és nekem szilárd, mély meggyőződésem, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy megőrizze saját identitását, a saját örökségét és azokhoz ragaszkodjék.

Valamit ezért világosan kell látni. A magyar népnek joga van arra, hogy olyan politikusi legyenek és olyan emberek tevékenykedjenek a médiában, akik elsősorban Magyarország érdekeit tartják szem előtt. Természetesen ugyanez vonatkozik minden más Nyugat-Európai országra, sőt tovább megyek, a világ összes országára. Rendkívül fontos, hogy tisztán értsük, hogy minden népnek olyan kormánya és olyan médiaszakemberekre van szüksége, akik világosan látják és szem előtt tartják az ország, nemzet érdekeit. Ebből kiindulva meg kell értenünk, hogy van egy rendkívül erőteljes nemzetközi gondolat, amely nem mást tesz, mint számos nemzetet manipulál és tulajdonképpen ezek Izrael érdekeit tartják szem előtt, ahelyett, hogy az adott ország érdekeire összpontosítanának.

Tegnap Palesztinában szörnyű terroreseményre került sor. Tegnap éjjel palesztin otthonokban, ahol palesztin férfiak, nők és gyermekek tartózkodtak, izraeli tankok kegyetlenül tüzet nyitottak. Az egyik otthonban tizenhárom személyt - egy kiterjesztett családról van szó, elsősorban nőket és gyermekeket - gyilkoltak meg. Itt Budapesten ma értesültem erről a BBC tudósítóinak segítségével. Egy orvost interjúvoltak meg, aki jelen volt ezen a helyszínen. Ő maga, saját szemével látta, hogy palesztin gyerekeknek a teste szét volt szaggatva.

Miért van az, amennyiben az Izrael állam követ el ilyen terrorista cselekményeket, akkor más országok és más országoknak a tudósítói, a média nem ítéli ezt el terrorista bűncselekményekként? Ennek az oka az, hogy a cionistáknak rendkívül erős befolyásuk van számos országnak a kormányának illetve az ott tevékenykedő médiumra. Akkor most hadd hozzak arra egy nem régen történt példát, hogy ezek az emberek hogyan gyakorolják hatalmukat.

Néhány nappal ezelőtt Ukrajnában, Kijevben azon az egyetemen, ahol én magam is tanuk előtt nagy sajtókonferenciát tartottak egy olyan teremben, mint amilyen ez és sokan voltak jelen, amelynek témája az volt, hogy milyen Amerikának a Közel-Keleti politikája. Itt elmondtam, hogy Amerikában ezt a politikát illetően illetve általában számos helyet illetően igen erős cionista befolyás van.

Ekkor a táblának az egyik vezető zsidó képviselője Kijevben azt követelte, hogy engem tiltsanak ki, száműzzenek Ukrajnából. De eddig ez még nem történt meg. Ez arra mutatott, hogy száműzni akarják a szólásszabadságot, és azt akarják, hogy mindenkit száműzzenek, aki kritizálja a cionisták tevékenységét (az az egyetem, ahol én előadóként tevékenykedtem, a legnagyobb egyetem Ukrajnában 57 ezer diák tanul. Az egyetem elnöke, amit náluk a rektornak neveznek. Na most az én egyetememen, ahol tanítok, igenis működik a szólásszabadság mind a kollégák, mind a diákok között vannak zsidó és nem zsidó emberek és vannak olyanok, akik a cionisták mellett, mások pedig a cionisták ellen foglalnak állást), de csak azért, mert az egyetem szponzorált, egy cionistaellenes konferencián zsidó extrémisták, szélsőségesek igyekeznek bezáratni az egyetemet. Sőt, ráadásul még egyéb hasonlóan gondolkodó zsidó szélsőségesek a világ különböző részéről igyekeznek nyomást gyakorolni az ukrán államra annak érdekében, bezárattassék ez az egyetem. Tudniillik ők nem akarják azt, hogy az itt tanuló diákok megismerkedjenek az érem mindkét oldalával, tehát mind a cionista, mind a cionista ellenes gondolkozásmóddal. Itt a dolgok megsűrűsödnek.

Az Egyesült Államokban van egy olyan törvény, amely szabályozza az Ukrajnával folytatandó kereskedelmet. Úgy hívják: Jackson-Vanik Törvény. Amerikában a zsidó befolyás vagy hatalom azt követeli, hogy a legnagyobb kedvezményeknek az elvét ne adják meg Ukrajnának kereskedelmi vonatkozásban, hacsak nem az ukrán kormány hajlandó törvénytelen és igencsak elítélendő módon befogni, bezárni az előbb említett egyetemet. Ha ezt megteszi, akkor megkaphatja ezt a kedvezményes bánásmódot. Mi a köze egy adott egyetemen a szólásszabadságnak az ország kereskedelmi politikájához? Amennyiben mint Ukrajnának előnyös, mint pedig az Egyesült Államoknak előnyös - illetve az ott élő embereknek -, hogy megfelelő kereskedelem folyjék a két ország között, mi köze ennek ahhoz, hogy van-e szólásszabadság vagy nincs szólásszabadság egy adott egyetemen. És természetesen ennek ország-vonatkozásban is ugyanazt a taktikát folytatták.

Hadd vegyek másik példát! Ennek az egyetemnek a rektora egy új pártot alapított, úgy hívják: Konzervatív Párt. A rektor úr kritizálja a cionisták politikáját Palesztina vonatkozásában. Az izraeli kormány lépéseket tett, lehető leghatározottabban arra szólította fel Ukrajnának a kormányát, hogy ne engedje meg, hogy ez az új párt induljon a választásokon, és ne engedje meg, hogy annak vezetője a rektor úr ugyancsak induljon a választásokon. Előfordult valaha az, hogy ukrán politikus, esetleg magyar politikus avagy politikai pártnak a képviselője Izraelhez fordult volna, hogy bizonyos párnak vagy párt képviselőjének ne engedje meg, hogy a következő választáson induljon? ("még nem" egy hang a közönségből majd kacagás)
Akkor meg miért gondolják ők, hogy nekik joguk van, hogy elnyomják a politikai szabadságot a világnak összes olyan országában, ahol nincsenek megelégedve a jelenlegi helyzettel?

Ez a könyv, amelyet mindannyian el fognak olvasni - oroszul is kiadták a könyvet - a zsidó rabbirátusok... Na most itt szeretném világossá tenni, amiről én beszélek - a cionisták - nem teszik ki a teljes zsidó populációt, magyarán mondva nem minden zsidó cionista. Amennyiben az Izraelt kritizálja vagy pedig az izraeli cionistákat kritizálja, akkor ezt antiszemitának bélyegzi a média. Épp ezért ezt a könyvet is előszeretettel antiszemitának nevezi. Na most mit jelent az antiszemitizmus, mint nézet azt jelenti, hogy valaki az összes zsidó ellen foglal állást vagy lép fel. Ugye, ha megnézzük kinek ajánlottam ezt a könyvet: egy igen bátor, kiváló zsidó embernek.

Az igaz az, hogy igen sok bátor zsidó nincs megelégedve a zsidóknak evvel az álláspontjával, ezzel az irányultsággal, amit szupremációnak nevezünk. De sajnos az ilyen fajta emberek, akik a cionistákat képviselik, ők kontrollálják a legtöbb zsidó szervezetet a világ különböző országaiban. És ők háló kapcsolatokat építenek ki a hatalmon levő zsidó emberekkel - bankszektor területén például, a média területén és a kormány gazdaságban. Oroszországban elmentek a DUMA-hoz és ráadásul még a végén a főügyészt is megkeresték, és azt követelték, hogy ezt a könyvet be kell tiltani. Az orosz főügyész több mint egy évig vizsgálta, tanulmányozta a könyvet (kacagás a közönségben) de furcsa módon, talán meglepő módon semmiféle antiszemitizmusnak a nyomát nem találták ebben az általam írott könyvben (taps a közönségben). Az összes lábjegyzetet is górcső alá vették, és azt találták, hogy semmi hiba egyéb tartalomban sem mutatható ki. Ezt követően a zsidó képviselőknek a testülete az orosz kongresszus elment a DUMA-hoz. Ott egy törvényjavaslat segítségével próbálták meg elérni, hogy a könyvet tiltsák be. Hála Istennek ezt a törvényjavaslatot nem sikerült keresztülvinni (taps). És csak Oroszországban mintegy hatszázezer példány kelt el ebből a könyvből. Ismervén a magyar emberek természetét (nevetés) például véve a hatszázezret adtak el Oroszországban, akkor Magyarországon minden bizonnyal hat milliót fognak megvásárolni az emberek (taps).

Hölgyeim és uraim! Engedjék meg, hogy rámutassak, hogy a magyar nép pont úgy szenvedett a zsidó szupremácizmustól, mint Oroszország. És még mindig (helyeslések). David Irwin, akit Önök jól ismernek, remek és csodálatos könyvet írt és bemutatja, milyen bolsevik elnyomás sújtotta a magyar népet. És a tény az, hogy elvét tekintve a bolsevizmus nem is orosz. A könyvemben részletesen bemutatom hiteles dokumentumok segítségével, amelyeket az amerikai archívumokban találtam meg, hogy tulajdonképpen a bolsevizmus nem orosz befolyásra alakult ki, hanem zsidó befolyásra
(taps).

Szolzsenyicin úrról beszélgettünk Csurka elnök úrral korábban. Én magam örömmel mondhatom, hogy néhány napja találkoztam és beszéltem is Szolzsenyicinnel, Gulág-szigetcsoport című csodálatos könyvével 6 fő adminisztrálját a Gulágnak és a negyvenedik oldalon ezeknek az úriembereknek és hölgyeim és uraim, önök jól tudják, hogy a legnagyobb tömegmészárlást és elnyomást, ami ezen a földön megtörtént, a bolsevizmus eredményeképpen történt (taps).
Itt lehet látni ezt a hat vezető adminisztrátort, amelyet leír Szolzsenyicin, mind a hatan zsidó származásúak (taps).

Szeretném még egyszer hangsúlyozni, egészen világosan megfogalmazni, már utaltam rá, itt nem a zsidó nép ellen szólok, nem a zsidó emberek ellen beszélek. Lényeg az, hogy amit zsidók csinálnak az tulajdonképpen egy igen kis szűk radikális zsidó csoport tevékenységének az eredménye. És ők természetesen a zsidó nép, a zsidó emberek érdekeit helyezik minden mással szemben előnyben. Semmi baj nincs azzal, amennyiben a zsidóknak a saját népüket tartják a legfontosabbnak. Joga van hozzá. Én ezt a jogot tisztelem. Természetesen a magyar emberek szempontjait helyezzék előtérbe itt Magyarországon (taps).

Akkor nézzük a lényeget! Most nézzük, milyen üzenetet szeretnék Önöknek közvetíteni ma este. Akkor szóljunk néhány szót az Egyesült Államok Közel-Keleti politikájáról, illetve Amerika és az iraki háború kapcsolatáról! Most annak ellenére, hogy bizonyos szempontok láthatóak és erősen kritizálni fogom az amerikai kormányt, de azért bizonyos mértékig meg fogom védeni az amerikai népet. Mivel az amerikai kormány a cionisták nyomására kontrollálni, ellenőrizni akarja az amerikaiak életét, ugyanúgy Önök életét is. És persze ez így van az egész világon. Ami azt jelenti, hogy ilyen szempontból nézvén az amerikai nép többségének a jól felfogott érdekei ellen lépnek fel.

Most engedjék meg, hogy arról beszéljek, hogy mi az én véleményem az iraki háborúról! Természetesen a világon bárhol olvasom az újságot, tele van az iraki háborúval, kapcsolatos hírekkel. Igen gyakran az amerikai imperializmus teljességének eredményeképpen állítják be. De tulajdonképpen mi is volt az a dolog, ami motiválta ezt a háborút? Ejtsünk erről néhány szót! Amerika nem az olajért ment Irakba. Szaddam Husszein felajánlotta Amerikának, hogy annyi olajt ad el neki, amennyit csak akar, ráadásul olcsón. Gyakran hangoztatják, hogy az Amerikai Egyesült Államok politikáját az olajvállalatok tartják kezükben és irányítják. Amennyiben ez így lenne, miért támogatná Izraelt, ahol nincsenek olajkutak és nincs olaj, szemben a világban, ahol rengeteg olajforrás és olajkút van. Mindeddig azt mondták, hogy a cél az volt, hogy segítsék az amerikai gazdaság fellendülését.

Mostanáig, a mai napig az iraki háború mennyibe került az amerikai gazdaságnak, az amerikai adófizetőknek? Csaknem 600 milliárd amerikai dollárba került az iraki háború az amerikai adófizetőknek. Gyakorlatilag ennyi pénzből Magyarországnak az összes utcáját be lehetne vonni aranyfüsttel. És ez a pénz elég lenne arra, hogy az összes amerikai diák tandíját fedezze. Nagyon-nagyon sok amerikai több tízmillió vagy még több nem tudja diákját kifizetni a társadalombiztosító, ez a pénz erre is elegendő. Ez tulajdonképpen egy tragédia náluk csak mert 3 ezer amerikai katona lelte halálát eddig az iraki háború során. Mintegy 30 ezer fiatal férfi és nő amerikai katona sebesült meg. Tudniillik manapság már olyan fejlett az orvosi technika Amerikában, hogy számos olyan embert is életben tartanak, ami nem is élet szegényeknek. És számos olyan ember, aki nagyon súlyosan megsebesült, mivel életben tartják őket, bizony már nem egész emberként tér haza. Vakok, nyomorékok igen gyakran sajnos, amikor hazakerül. Előfordul, mire hazakerül, már az eredeti arca sem ugyanaz és ily módon az egész hátralevő életük szenvedés, ahogyan az egész családjuk számára is szenvedés. Végül amennyiben az orvosi költségeket is hozzáadjuk, akkor az előbb említett hatalmas összegek még megsokszorozódnak, illetve nagyságrenddel növekednek. Miközben jól tudják, hogy nem találtak tömegpusztító fegyvereket Irakban, mindez nem más, mint hazugság. Oka annak, hogy ezt a hazugságot előterjesztették nem csak Amerikában, hanem a világ különböző részein. Csak oly módon tudták csalárd módon az amerikai népet arra, hogy támogassák az iraki háborút. Elhitették a emberekkel, hogy ők veszélyben vannak, hazudtak a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatban. Hazudtak azzal kapcsolatban is, hogy az atomfegyver előállításának milyen stádiumában vannak. És hazudtak az Irak és az Al Khaida közötti kapcsolat vonatkozásában is.

Tehát ki az, aki valójában ezt a háborút elkezdte Richard Perle volt az egyik, aki ezt a szörnyűséget elindította és Paul Wolfowitz. Ők a Likud pártot támogatják, illetve az izraeli szélsőségeseket teljes erőbedobással. Az előbb említett két úriember az USA kormányában dolgozik. Néhány évvel korábban egy tanulmányt állítottak össze az izraeli kormány számára. Az volt a címe ennek, olyan stratégiát kell kidolgozni, amely megőrzi a területet. Benjamin Metanjahu, az izraeli miniszterelnök számára készültek a tanulmányok. Irak, Szíria és Irán elleni háborúra szólított fel ez a tanulmány. És ugyanez a két ember volt az, aki Amerikát belesodorta az Irak elleni háborúba. Ők az un. neokonzervatív mozgalom támogatói, tagjai, őket neokonzervatívoknak nevezzük. Leo Strauss nevű úr alapította ezt a mozgalmat, Normann Porwitz a másik és még jó néhány zsidó-bolsevik illetve korábbi trockista. Ez furcsán hangozhat, de ennek ellenére ez így igaz. Ezek a zsidó újkonzervatívok nem tudták elképzeléseiket megvalósítani a bolsevizmus illetve a trockizmus segítségével. És éppen ezért úgy gondolták, hogy átkeresztelik magukat, mától fogva konzervatívok lesznek. Most ez elképzelhető Önöknek is ilyen szempontból ismerősnek hangzik? (taps) Az USÁ-ból igen.

Ezek az új vagy neokonzervatívok úgy gondolták, hogy Izraelnek a területét kell megvédeni méghozzá kitől, Szaddam Husszeintől, akit ellenségnek tekintettek. Épp ezért Amerikát használták fel eszközül. Amerikai vér és amerikai pénz. Ami engem illet, én mint amerikai, rendkívül feldühít! Ez az én országomat sértette, ugyanakkor ez az iraki népnek is hátrányára vált. Tudniillik 600 ezren haltak ott meg és ugye látjuk, hogy mi folyik most nyugaton. A régi bolsevikok most "konzervatívok" lettek és most ők más embereket börtönöztek be a régi bolsevik börtönökbe, és ott megkínozták őket. Olvasták többen arról, hogy mi történt az USÁ-ban számos titkos börtönökben, ugyebár régen a bolsevisták börtöne volt, most másokat kínoznak ott. És mindez az un. Neokonzervatívok irányítása alatt történik. Ezek a nevek: Perle, Wolfowitz, Cristal, Bulczer és számos egyéb ilyen nevet tudnék elmondani. Kicsikét úgy tűnik, mint hogyha egy izraeli esküvő nevei lennének (kacagás).

Hölgyeim és uraim, a valóságról beszélek. És most mi történik? Erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a szólásszabadságot, a gyülekezési szabadságot elnyomják. A Gede testvéreknek a bátorságáról, messzelátásáról, intelligenciájáról ejtek néhány szót (taps). És valóban csodálatos, hogy a Gede testvérek egyike annak ellenére, hogy vak, kiadóként tevékenykedik, és ezért rendkívüli elismerést érdemel (taps). Ha legközelebb úgy érzi valaki, hogy túl erős az ellenség vagy mi túl gyengék vagyunk, akkor arra kéri az illetőt, emelje fel tekintetét és erre a bátor emberre nézzen.

David Irwin-nek a remek könyvét a Gede Testvérek adták ki. David Irwin mint jól tudják Önök, kiváló történész, kinek a könyvei megtalálhatók a világ legjobb, legismertebb könyvtáraiban. És a legkiemelkedőbb, leghíresebb kollégák is elismerik azt, hogy ő valóban kiváló, elsőrangú történész. És valóban, most Bécsben, börtönben van. Három évre ítélték őt el (nem jogerős - a szerk.). Azért, mert elmondta saját véleményét a második világháborúval kapcsolatban. Nem ezt nevezzük szabadságnak! Hölgyeim és uraim, kell, szükséges, elengedhetetlen, hogy kiálljunk, követeljük a szólásszabadságot! (taps)
És azt is követelnünk kell, hogy engedjék szabadon David Irwin-t!
(taps)

Tulajdonképpen ez a bebörtönzési eset, hogy így fogalmazzunk az egész világnak az eseményeit, dolgait mintegy szimbolizálja. Ez a könyv a legolvasottabb könyv a világ különböző országaiban, a cionizmus témájában. Természetesen a magyarok új rekordot fognak felállítani. Ez a könyv bizony olyan bizonyítékokkal szolgál, amely egyáltalán nincs ínyére azoknak, akikről eddig beszéltem. Amennyiben én úgy vélem, úgy gondolom az elképzeléseim helytállóak és valódiak, igazak, akkor én nem félek attól, hogy másokkal ezzel kapcsolatban vitába szállnék. Sőt tulajdonképpen örömmel veszek részt ilyen vitában.

Hogy jön valaki ahhoz, hogy valakit bebörtönözzön csak azért, mert elmondja az igazságát? Nem így működik voltaképp a bolsevik rezsim? Nem így működött minden elnyomó rezsim a történelem folyamán? Annak érdekében, hogy az igazságot megvédjük, nincs szükség elnyomásra, nincs szükség börtönre, nincs szükség semmi egyébre, az igazság önmagában megáll. Csak a hazugságot kell börtönnel védeni!
(taps)

A magyar nép megdöntötte a bolsevista hatalmat és a bolsevista hazugságot. De most ne hagyják abba! (taps)

Engedjék meg, hogy zárszóképpen még egyszer visszatérjünk az iraki háború kérdésére! Az iraki háború két pozitív hozadékkal rendelkezik. A zsidó szélsőségeseknek a hihetetlen hatalmát feltárta ez a háború. Tudniillik most már a világon az emberek egyre inkább megtudják azt, hogy is alakult ki ez a háború, mi hozta létre ezt a háborút. A bizonyítékok valóban rendkívül számosak. Először ott voltak a neokonzervatívok, illetve a Bush-adminisztráció, amely támogatta őket. Steward Cohen volt az a zsidó szélsőséges, aki a CIA-t hamis bizonyítékokkal látta el és nagyon sok olyan bizonyíték, amely azt hivatott alátámasztani, hogy az iraki kormány hogyan járt el, magától az izraeli kormánytól származik. És ezt a valóságot a média nem csak Amerikában, hanem bizony a világ számos országában teljes mellszélességgel támogatja. És ebben a könyvben az is elolvashatják, hogy ki tartja ellenőrzése alatt a médiát.

Ami engem illet, kimondottan háborúellenes, pacifista vagyok, ezt szeretném világosan leszögezni. Szeretném még egyszer aláhúzni, nem csak önök számára mondom ezt, hanem a média számára is, amely esetleg nem mindent a lehető leghűbben fog majd mondani holnapután megjelentetve a különböző csatornákon. Tehát nagyon sok mindent mondtak rám, én nem vagyok antiszemita, én semmiképpen sem szállok síkra a fehéreknek a felsőbbségéért, egyáltalán nem, ezek a dolgok nem igazak, nem vagyok fajgyűlölő se semmi. Hangsúlyozom, nem vagyok fajgyűlölő, sem rasszista. Rendkívül tisztelem és szeretem a sokszínűséget, és még egyszer mondom, nem vagyok antiszemita. Hogy mi vagyok? Olyan egyén vagyok, aki abban hisz, hogy minden népnek, nemzetségnek joga van a saját sorsát kezébe venni, a saját jövőjét irányítani. (taps) És minden népnek joga van arra, hogy olyan kormánya legyen, amely a saját érdekeit és értékeit képviseli és ne külföldi érdekeket és értékeket. És az egész nemzetnek az érdek! elit kell, hogy képviselje az adott nép kormánya és ne az adott népnek a kis rétegének az érdekeit és értékeit.
(taps)

Én továbbra hiszek abban, hogy Önöknek is és minden más népnek, nemzetnek joga van egy olyan médiához, amely az ő személyes érdekeit tartja szem előtt. (taps) Olyan médiára van szükség, amely nem valamely idegen érdekeket képvisel és elsősorban az igazságot kell, hogy színre vigye. És abban is igazán hiszek, hogy minden népnek és nemzetnek joga van ahhoz, hogy megőrizze saját kultúráját, saját örökségét, saját értékeit és saját alapelveit. ÉS Nem akarok olyan kormányt látni, amely az egész világot irányítja!
(taps)

Sem New York, sem Washington, sem London, sem Új Delhi, sem Jeruzsálem és még egyéb városokat felsorolhatnám, nem irányíthatja az Önök sorsát! (taps) Úgy akarok ezzel rámutatni, minden nemzetiséget meg kell őrizni, minden nyelvet meg kell tartani és minden fajta zenét is. Minden fajta művészetet és meg kell őriznünk a hőseinket, hősnőinket. És azt is jól tudom, mi akik európai származásúak vagyunk, akiknek a családi gyökerei Európából származnak, nagyon fontos, hogy mindannyian barátságban legyünk egymással és soha többé ne háborúzzunk egymással!
(taps)

Én annakidején például úgy nevelkedtem, hogy közben meggyűlöltem az oroszokat, tudniillik azért volt, mert gyűlöltem a kommunizmust és azt is el kell árulnom, hogy akkoriban még a véleményem sem volt túl jó Magyarország vonatkozásában, tudniillik akkoriban Magyarország kommunista ország volt, erre emlékszem fiatalkoromból. Aztán felnőttem és sokat tanultam. Tudniillik elnyomták az Önök országát úgy, mint Oroszországot illetve az Egyesült Államokat is. És épp ezért szeretném Önök átadni a következő üzenetet: Önök, akik jó patrióták, jó hazafiak Magyarországon, nincsenek egyedül. (taps) Sokmillió ember van különböző európai nemzetiséget képviselve, onnan származnak, akik amennyiben velünk lennének ma este, ugyanarra a ritmusra dobogna a szívük, mint az Önöké és az enyém. Akiknek az intellektusa ugyanazt az igazságot ismerné fel. Akiknek a lelkük víziókkal együtt szárnyal és az ilyen fajta gondolkodású és lelkületű embereknek a száma egyre növekszik a világ különböző részein. Magyarországon a hazafias mozgalom növekszik. Ugyanez érvényes Németországra is és Franciaországra is, Nagy-Britanniára is, Olaszországra, az Egyesült Államokra, Ausztráliára, a világ összes részére. Egyre inkább kezdjük megérteni és egyre inkább kezdjük felismerni a következőt: az egész világra, az ott élő népeire igaz ez a történet.

És azt szeretném Önöknek elmondani, hogy a világ különböző részein számos olyan lendület van, akik az elmúlt hetekben együttérzéssel figyelték a magyarországi tüntetéseket. A magyar tüntetőkkel dobogott a szívünk. (taps) Én mint amerikai, most szeretnék Önöknek elmondani valamit és ez nagyon fontos, hogy tőlem hallják, aki amerikai hangon beszélek.

1956-ban a CIA és az amerikai kormány számos különböző módon hozzájárult a forradalom kibontakozásához. De most következik az igazság, amely nekem személy szerint fájdalmas. Az amerikai kormány megígérte a magyar hazafiaknak, hogy támogatni fogja a magyar forradalmat, amely a szabadság kivívását tűzte ki célul. De ugyanaz az erők, amely Magyarországot akkor kézben tartották, ellenőrizték, ugyanazok az erők ellenőrizték Amerikát is. És minden igazi amerikai tudja, hogy a mi kontroll alatt tartott kormányunk elárulta a magyar hazafiakat 1956-ban. (taps) Amennyiben az ígéretek nem lettek volna ilyen kézzel foghatóak, akkor talán nem lettek volna ekkorák a veszteségek. Kérem fogadják meg és értsék meg, hogy az amerikai népnek jelentős és széles tömegei valóban támogatták a magyar forradalmat 1956-ban. És most is ugyanez igaz, az amerikaiak jelentős része az Önök oldalán van. (taps) De ami a kormányt, illetve a médiát illeti, akiknek a kezében van ez a két dolog, hát bizony ez ugyanúgy van Magyarországon, mint az Egyesült Államokban. Az Önök harca, az Önök küzdelme, amely a szabadságot akarja elérni, ugyanaz Önöknél, mint nálunk, Amerikában. (taps)

Egyre inkább meggyőződésemmé vált az elmúlt napokban, az elmúlt hetekben, mikor módomban állt megismerni a magyar embereket és ily módon jó képet kaptam a magyar népről is, hogy valóban Önök is pontosan ugyanazt akarják elérni, ugyanazért harcolnak, mint amiért nagyon sokan a világ különböző részein. Szabadságért harcolnak ők is és mi is! Köszönöm szépen (taps, vastaps...)

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=7218

Nincsenek megjegyzések: