Korkép blog

hétfő, november 06, 2006

Magyar Október Mozgalom: Nem adjuk fel!

2006-11-06. 15:09:29

Ismét bebizonyosodott, hogy az 1956-os magyar forradalom leverésének 50. évfordulója a jelenlegi népnyúzó rezsim igazi ünnepe. Mialatt pártállami rendőrterror árnyékában, az utcákon tiltakozó nemzeti mozgalmak békésen emlékeznek a 61 éve tartó kommunista megszállás áldozataira, addig az illegitim és hazug posztkommunista rezsim győzelemittas és öntelt nyilatkozatokat tesz a felháborodott népakarat feletti győzelemről - áll a Magyar Október Mozgalom hétfőn kiadott nyilatkozatában.

A diktátori hajlamokat megjelenítő Gyurcsány Ferenc az alkotmányos rend fenntartásáról szónokol, miközben ő maga az alkotmányos rendetlenség megtestesítője. Kádár János és Apró Antal elszemtelenedett szellemi örökösei semmit sem tanultak a történelmi leckékből. Azt képzelik, hogy karhatalmi erőszakra és gumibotok árnyékára felépíthető a valódi népképviseleti demokrácia! Magyarország ma elnyomott, gyarmati sorban sínylődő ország képét mutatja, ahol totalitárius és apartheid rendszerekre jellemző módon naponta megsértik az alkotmányos alapjogokat, ahol karhatalmi erőszakkal korlátozzák a gyülekezés és véleményszabadság jogát. Megsértik az egyetemes emberi jogok eszméjét, amikor utcai és fegyintézeti kínzásokkal és statáriális, gyorsított bírói ítéletekkel félemlítik meg a kormányellenes tüntetőket - szögezi le a szervezet.

Az egykori kommunista megtorlást idézi fel a jelenlegi forradalmi felkelés okainak kivizsgálására alakult „szakértői bizottság” felállítása is, amelynek elsődleges feladata a posztkommunista propagandát megjelenítő un. „Fehér Könyv” elkészítése - mutat rá a MOM.

Mi Kossuth téri tüntetők, a Pesti Srácok mai örökösei nem félünk semmiféle diktatórikus megtorlástól! Kormányellenes tiltakozó megmozdulásainkat nem adjuk fel, 1956 csodálatos forradalmi üzenete erre kötelez bennünket! Folytatjuk békés küzdelmünket egy igazságos, szabad és független Magyarország megteremtéséért! Győzni fogunk! - fejeződik be a dokumentum.

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=7082

Nincsenek megjegyzések: