Korkép blog

szombat, november 25, 2006

Pokorni: Lehet, hogy Molnár Tamás, Toroczkai és Budaházy MSZP-ügynökök

2006-11-25. 10:30:43

Ügynöközik a spiclifi
Ügynöközik a spiclifi


„Az emberekben erős a vélekedés, hogy provokáció történt” – jelentette ki az MTV-ostrom kapcsán a Néphazugságnak a kormánnyal minden lényegi kérdésben együttszavazó Fidesz alelnöke, Pokorni Zoltán. Pokorni, az "ellenzéki" mindig készséggel áll rendelkezésére az antimagyar médiának, legyen az a Szombat vagy bármelyik hasonszőrű szélsőséges csatornalap.

A poszkommunista lap azon kérdésére, miszerint Toroczkai László, Molnár Tamás, Budaházy György és a többi forradalmár - mind-mind a posztkommunista MSZP titkos emberei-e, a kettős állampolgárságot és a székely autonómiát az MSZP-SZDSZ-szel együtt eláruló Fidesz prominense a következő választ adta: „Az igazságot - vizsgálat ide vagy oda - valószínűleg sohasem tudjuk meg.”

Kuruc-komment: Zoltán, apádról megtudtuk... Különben elképesztő, hogy az a párt merészel ügynöközni, amelynek vezére Izrael és a Likud szövetségese, amely SZDSZ-est választ rádióelnöknek, vagy koalára lép a ballibbel több kerületben Budapesten, pártsajtója, a Magyar (Strabag) Nemzet és a Hír Tv pedig a Gyurcsány-rezsim egyik vezércégétől kapja a pénzt.

Főtanácsadójuk, Schmidt Mária a Terror Háza és a XX. századi Intézet költségvetésének jelentős részét SZDSZ-es magyargyűlölőkre költötte, most pedig össze is költözött régi szeretőjével, a cionista-rasszista kormánytörténésszel, Gerővel. És akkor még nem is szóltunk Csintalanról vagy Kerényi Imréről, a Fidesz megmondóembereiről (Kerényi tag is): az egyik köztörvényes bűnöző, Tasnádi Péter üzlettársa és kommunista, a másik is volt MSZMP-s káder és SZDSZ-es agitátor. Ügynökök.

Pokornit különben nem zavarja az sem, hogy míg Budaházy Gyuri ellen országos körözést adtak ki, a kommunisták gyilkolására, pártházak megsemmisítésére felszólító, fegyveres harcot hirdető Kőrösi Imre és Kozenkay Jenő ellen még eljárás sem folyik.

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=2&HirID=7529

Nincsenek megjegyzések: