Korkép blog

péntek, november 10, 2006

Toroczkai: két Magyarország van

2006-11-10. 16:35:52

A Hatvanégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom az alábbi, Toroczkai László által jegyzett közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.

Miközben a mi oldalunkon megint csak szánalmas viták, egymás besározása, huszadrangú, tehetségtelen percforradalmárok marakodása és jól fűtött szobákban számítógépek billentyűzetét koptató kerékkötők elméletgyártása és ügynökvadászata folyik, a hatalom már halotti tort ül a legyőzöttnek hitt nemzetünk fölött. Ennél lényegesen hasznosabb az ima, de nem elégséges. Ismerjük a mondást: „Segíts magadon, az Isten is megsegít!” Gyakorlati lépésekre van tehát ismét szükség, hiszen a tettek alapján úgyis könnyebben lehet elméleteket szőni, főleg ha az elméletgyáros ott van a frontvonalon személyesen a cselekvők mellett.
Fölösleges állásfoglalások helyett tehát két gyakorlati felhívást teszek, amelyhez mindenki önként csatlakozva ismét elindulhat a szabadságharc jelenleg látszólag vakvágányra parkolt vonata:

1. gyakorlati javaslat

Az ma már nyilvánvaló, hogy két Magyarország van: A sztalinista alaptörvényen nyugvó Gyurcsány-féle Új Magyarország (program) és a Szent Koronán nyugvó eredeti Alkotmányos Magyarország.

A hihetetlenül felgyorsult információáramlás következtében az emberek nagy része virtuális valóságban él. A médiumok túlnyomó többsége a sztalinista, Gyurcsány-féle Új Magyarország virtuális képét erősítik.

Szükség van egy olyan médiabirodalomra is, amely az eredeti Alkotmányos Magyarországot emeli az emberek tudatában a valóság szintjére. A média szereplőinek is el kell tehát döntenie, hogy hova állnak, s ennek megfelelően egyértelműen tudatosítaniuk kell az emberek felé a döntésüket. E szerint három lehetőség van:

1. A sztalinista Új Magyarország médiumai. Ezek a médiumok jelöljék magukat egy ötágú vörös csillaggal. Az MTV ezt már szimbolikusan megtette a székháza előtt lévő emlékművel, de a televízió képernyőjének bal sarkában is kérjük, hogy helyezzék el a csillagot, főleg a Napkelte című műsor idejére. Szintén javasoljuk a Népszava, a Klub Rádió, a 168 óra és mások számára a vörös csillag elhelyezését.

2. A Szent Koronára épülő eredeti Alkotmányos Magyarország médiumai. Ezek a hírközlő szervek a Szent Koronát helyezhetnék el a felületükön, a címoldal vagy éppen a képernyő egyik sarkában.

3. A két Magyarország között egyensúlyozó médiumok nem helyeznének el semmilyen jelképet magukon, de ennek a magatartásnak van egy örökös veszélye: a két szék között könnyen a pad alá eshetnek.

A két Magyarország hívei így egyértelműen tudni fogják, hogy melyik állam mely médiumokat támogatja. Mivel a sztalinista Magyarország jelenleg is támogatja a saját médiumait, s legfeljebb akadályozza a másik Magyarország orgánumainak működését, így valójában a változás lényege, hogy az Alkotmányos Magyarország médiumai is támogatásban részesülhetnének. A jelzéssel egyúttal az is egyértelművé válna, hogy mely médiumokat, kiknek kell bojkottálni.

2. gyakorlati javaslat

Jöjjenek a gazdák Budapestre, ahogy ezt korábban is megtették!

Ne zavarja őket az a tény, hogy Demszky Gábor több száz „traktorral behajtani tilos” táblát helyezett ki a főváros belterületére. Jómagam évek óta ismételgetem, hogy azokat a törvényeket és intézkedéseket, amelyek kizárólag az elnyomást és törvénytelenségek takargatását és védelmét szolgálják, semmisnek kell vennünk! Ez a fajta tagadás az ellenállás lényege! Ennek a felfogásnak a gyakorlatba ültetése most a legfontosabb feladatunk, ha nem akarjuk, hogy az elnyomó hatalom fellélegezhessen és fokozza a terrort az Alkotmányos Magyarország hívei ellen! Demszky Gábor magyar állampolgár kizárólag azért adott utasítást a pribékjeinek arra, hogy azokat a bizonyos táblákat elhelyezzék, hogy ezzel megakadályozza a gazdák alkotmányos jogait. Semmilyen úgynevezett törvényes lépéssel sem lehet alkotmányos jogokat korlátozni! Demszky lépése ráadásul nyílt provokáció, megalázó intézkedés is egyben. Ez ellen jogunk és kötelességünk fellépni. A gazdák pedig jelöljenek ki egy időpontot a demonstrációra, menjenek az ő fővárosukba, Budapestre, a többivel ne foglalkozzanak!

Ezt kell tenni!
Ezt kell tenni!


Ha a népmozgalom képes lesz ezt a fajta ellenállást kiterjeszteni, akkor nincs mitől tartaniuk!

2006. november 10.

Toroczkai László
A Szent Korona alattvalója

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=7216

Nincsenek megjegyzések: