Korkép blog

hétfő, november 27, 2006

Mozgalmas decembert ígér a Magyar Október Mozgalom

2006-11-27. 12:04:17

A tüntetők szervezettebb fellépését szeretné elérni a Magyar Október Mozgalom. A Molnár Tamás ügyvivő által jegyzett közleményben decemberi tervezett megmozdulásaikat is vázolják. Alább a dokumentum.


Őrizzük együtt a lángot!

Kisebb intenzitással és létszámmal ugyan, de nem csitulnak Magyarországon a kormányellenes tiltakozások. Az elmúlt hétvégén -immár 70. napja-, közel 100 helyszínen követelik folyamatosan a Kossuth téri rendszerváltó akarat beteljesülését. Budapest mellett a magyar vidék kitartása és életereje kiemelt tiszteletet érdemel!

A tüntetések egyeztetése, összehangolása és szervezeti koordinálása azonban nem kielégítő. A MOM ezért felkéri az országos demonstrációk szervezőinek vezetőit, hogy december első napjaiban a hatékony közös cselekvés érdekében egyeztessék elképzeléseiket egy munkatalálkozó keretében. A forradalmi év utolsó hónapjában kiváló alkalom mutatkozik az együttes fellépésre!

2006. december 4-én, hétfőn országosan emlékeznünk kell az ötven évvel ezelőtti feketébe öltözött asszonytüntetésre, amely felhívta a figyelmet a kegyetlen kommunista megtorlás embertelenségére! Tiltakozzunk együtt az erőszak ellen!

2006. december 5-én, kedden országosan emlékeznünk kell a kettős állampolgárság és autonómia elbuktatott ügyére, és a nemzetáruló Gyurcsány kormány felelősségére! Követeljünk együtt szabadságot testvéreinknek!

2006. december 9-én, szombaton méltóságteljes gyászmenet során országosan emlékeznünk kell Puskás Ferencre, a nemzeti sport örök szimbólumára! Meneteljünk együtt a súlyos nemzeti gyászban!
2006. december 11.-én, hétfőn Árpád napján, országosan emlékeznünk kell meggyalázott történelmi szimbólumainkra, ezért rendezzük meg az árpádsávos zászlók ünnepi seregszemléjét! Legyünk együtt büszkék nagyszerű múltunkra!

Tiltakozó Honfitársaink! A politikai pártok becsaptak és elárultak minket, de mi még nem fejeztük be rendszerváltó küldetésünket! A többség akarata nem maradhat örökre ellenzékben! Mozduljunk ismét együtt, őrizzük a morális forradalom lángját a győzelem reményében!

Magyar Október Mozgalom
Molnár Tamás ügyvivő

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=7561

Nincsenek megjegyzések: