Korkép blog

hétfő, november 13, 2006

Slota: Gyurcsány rosszabbakat mond saját országáról, mint én

2006-11-13. 16:58:52

Küldj tankot, Jani!
Küldj tankot, Jani!

Ján Slotának, a tót magyarfalók vezérének értékes meglátása szerint Gyurcsány sokkal inkább magyarellenes, mint ő, és pártja.

„Ugyan már, mit kell még mindig pszichózist kelteni azokkal a régi kijelentésekkel, hogy például tankkal menjünk Budapestre?! Gyurcsány rosszabbakat mondott a saját országáról, mint én, őt kellene kizárni a szocialisták közül! Egyébként csinálnak ők forradalmat, nincs szükség az én tankjaimra” – mondta.

A példakép és az ügyes kislány

Az, ahogyan korábban nyilatkozott a HZDS elnökéről,Meciarról, Slota szerint a választások előtti kampány része volt, a kormánykoalícióban azonban jól kijönnek egymással. Robert Fico pedig egyenesen a példaképe az SNS elnökének, „igazi jellem”. Ugyanakkor a Smerben is vannak számára nem szimpatikus emberek. „Például Igor Federiè sok problémát okoz, olyasmibe is beleüti az orrát, amibe nem kellene” – jegyezte meg Slota. Abban nem lát problémát, hogy az SNS parlamenti képviselőjének, Jozef Ïuraèkának 23 éves lánya a nagyszombati hőszolgáltató igazgatótanácsának tagja lett, szerinte ügyes kislány.


Kuruc kommentár: A tót soviniszták szeszkazán vezére nem tartozik kedvenc politikusaink közé, ám Gyurcsánnyal kapcsolatos megállapításait nehéz lenne vitatni. Ha küldene nekünk egy pár tankot, akár jóvá is tehetné múltbéli botlásait...

Nincsenek megjegyzések: