Korkép blog

vasárnap, október 15, 2006

A Kossuth-téri forradalmárok felhívása

2006-10-15. 16:41:38

A forradalom tisztaságának védelme érdekében alakult Magyar Nemzeti Bizottság 2006., az alábbi felhívást juttatta el a szerkesztőségönkbe.


A MAGYAR NEMZETI BIZOTTSÁG 2006. KÖZLEMÉNYE.


Hétfőn délután kettő órakor a Teve utcai rendőrpalotában tárgyalások kezdődnek az október 23.-i Kossuth téren megrendezésre kerülő állami megemlékezések lebonyolítása ügyében a BRFK és a Kossuth téri tüntetők képviselői között. 1956-os forradalmunk méltó megünneplése kapcsán a Kossuth téri tüntetésért felelős Magyar Nemzeti Bizottság 2006. álláspontja a következő:

1. A békés tüntetők az állami ünnepségek idején nem adják át a több, mint egy hónapja birtokba vett teret, még ideiglenesen sem vonulnak át máshol kiszemelt helyszínre.

2. A békés tüntetők a délelőtti ünnepi állami zászló felvonásának idején méltóságteljes, csendes önkorlátozással vesznek részt az eseményen (akárcsak az önkormányzati választások idején),így tisztelegve a magyar nemzet szimbóluma előtt.

3. A békés tüntetők a déli órákban kezdik meg forradalmi ünnepségüket, melyet számos 1956-os szervezet és személyiség támogat. Az este ünnepi főszónoka Rácz Sándor, az 1956-os Budapesti Munkástanácsok elnöke, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke lesz.

4. A békés tüntetők örömmel fogadják az eseményre idelátogató külföldi diplomatákat és tudósítókat, számukra angol nyelven petíciót adnak át, amelyben tájékoztatást nyújtanak a jelenlegi morális forradalom célkitűzéseiről. A tüntetők sajtófotó kiállítást rendeznek a karhatalmi brutalitásról és az emberi jogok megsértéséről.

5. A békés tüntetők javasolják a jelenlegi hazug és illegitim kormánykoalíciónak, hogy államilag szervezett ünnepségük színhelyéül válasszák a Károlyi Mihály szobrához közelálló parkosított területet, hiszen posztkommunista legitimitásuk kezdete az 1919-es első köztársaság.

6. A békés tüntetők teljességgel méltatlannak tartják a hazug Gyurcsány Ferencet és cinkos kormányát az 1956-os forradalom képviseletére és megjelenítésére, ezért hamarosan országos felhívással fordulnak a magyar lakossághoz nemzeti ünnepünk méltó megemlékezése érdekében.

Budapest, 2006. október. 15.

Magyar Nemzeti Bizottság 2006.
Molnár Tamás
ügyvivő
http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=32&HirID=6482

Nincsenek megjegyzések: