Korkép blog

péntek, október 27, 2006

Jobbik: Vakokat, rokkantakat ütöttek-lőttek a rendőrterroristák!

2006-10-27. 15:45:47

K Ö Z L E M É N Y

A Jobbik Magyarországért Mozgalom újfent tiltakozik az október 23-ai események alatt végrehajtott rendőrségi brutalitás és szakszerűtlenség miatt, amelynek során magyar állampolgárok sokaságát érte fizikai terror. A Jobbik megdöbbent, hogy még fogyatékkal élő polgártársaink ellen is alkalmaztak a rendőrök erőszakot.

Történt ugyanis, hogy 2006. október 23-án hajnal 2 és 4 óra között a Jobbik Magyarországért Mozgalom két látáskárosult tagja, férj és feleség, a Kossuth Tér közelében békésen tüntetett, majd a rendőrségi felszólítás után megpróbáltak a tömeggel együtt elvonulni. A rend bátor őrei azonban túl lassúnak ítélték a fehér bottal botorkáló nyolcgyermekes, vak házaspár tempóját, ezért a 100%-osan vak férjet leteperték a földre, a nyakára ülve megbilincselték és behajították a rabomobilba. Az elkeseredett feleség - aki 95%-osan látáskárosult - kétségbeesetten hívta fel a rendőrség központi számát, és figyelmeztette az ügyeletest, hogy ennek a bűntettnek jogi következményei lesznek. A feleség telefonhívása után kitették a rabomobilból az előállított vak férfit a fehér botjával együtt a pesti rakparton, majd szó nélkül ott hagyták. A házaspár csak két órás, hosszú keresgélés után talált egymásra a Duna mellett.

Egy másik vak férfit, aki az egyik Astoria közelében lévő kávéházban ült, a rendőrök erőszakosan kiterelték az utcára, majd ott nyakon és háton lőtték, aki olyannyira megsérült, hogy még aznap éjszaka meg kellett műteni, az egyébként egyetemen tanító nyelvtanárt.

A Jobbik kénytelen feltenni a kérdést, hogy milyen abban az országban a közállapot, ahol a rendőrség az állampolgárokra fejmagasságban ad le célzott lövéseket, viperával ütlegeli őket, rokkantak alól rúgja ki a mankókat és vakokat teper le és állít elő.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rendőri felső vezetés alkalmatlanságának kimondásán és lemondásának követelésén túl, szükségesnek ítéli a jelenlegi bevetési egységek személyi állományának felülvizsgálatának kezdeményezését, mert a tudósítások, videó-, és fényképfelvételek alapján ezek a személyek garázdák és veszélyesek a társadalomra nézve, csak félreértés eredményeként viselhetnek rendőr uniformist, gyógykezelésük pedig elkerülhetetlenek látszik.

Budapest, 2006. október 27.

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=6797

Nincsenek megjegyzések: