Korkép blog

vasárnap, október 29, 2006

Kétezerhat jelképe az Árpád-sávos lobogó

A budai Várban, a Mátyás templom mellett, ott, ahol kerítéssel elrejtett emléktábla őrzi az 1945-ös becsület napjának emlékét, tartotta népgyűlését az eredeti Magyarországot megvalósítani akaró civilek több mint ezres tömege. A rendezvény vezérszónoka, Toroczkai László kijelentette, hogy a globalizációs és a jelenlegi kormányzati kihívásoknak ellenállva a régi jogrendünkhöz való részbeni visszatérés szellemében egy új országkoncepciót, a megmaradás és a továbblépés lehetőségeit dolgozzák ki. A felvételről megszólaló Budaházy György hazafi egyebek között azt is közölte, hogy legyen 2006 jelképe az Árpád-sávos lobogó.

Toroczkai László kitért arra, hogy a marihuánafüstös Hollandiában is a nulláról tört elő az Élhető Hollandiáért Mozgalom, amely a nemzeti értékek megvédését, a gazdasági és a politikai kiszolgáltatottság felszámolását tűzte ki célul és rendkívül gyorsan népszerű lett a tulipánok országában. Az Élhető Hollandiáért Mozgalom első helyre helyezte a holland népet és ellenállt a globalizációs, valamint a kívülről jövő lazítási és felhígítási kísérleteknek.

Toroczkai a jelen történéseit vázolva felhívta a figyelmet, hogy olyan szakmai munkát kell végezni, amely alternatívát ad a gyurcsányi diktatúrából kiábrándult százezreknek, és a hollandhoz hasonlóan a magyar érdekvédelem talajáról kiindulva szólítja meg az állampolgárokat. Toroczkai ismételten szót ejtett a békés tüntetőket ért rendőri brutalitásról, s jelezte, hogy a nemzeti mozgalmak nagy európai fórumán Magyarország küldötteként erről a jelenségről is beszélni fog. Fontosnak tartotta, hogy visszatérjünk ősi alkotmányunkhoz az sztálinista műalkotás helyett, és úgy ítélte meg, hogy a kihívások közepette a múlt rendjét a jelenbe építő érdekérvényesítési jog lehet csak mérvadó a hazájukat féltő emberek számára.

A tüntetők üdvrivalgása közepette lejátszották felvételről Budaházy György bujkáló hazafinak a tüntetőkhöz írt üzenetét, amelynek egyik fontos kitétele, hogy legyen 2006 jelképe az Árpád-sávos lobogó. Így a lyukas zászló után ötven évvel a nyolcszor vágott mező jelképezheti a változásokat akaró, a szabadságát soha fel nem adó magyar nemzetet.

A mostani népgyűlésen a jelenlévők szavaztak Magyarország történelmi alkotmányának jogfolytonosságáról. Toroczkaiék, mint mondta, előkészítették a november 25-én tartandó alkotmányozó nemzetgyűlést, amikorra is több tízezer embert várnak.

Forrás : HunHír.hu

INNEN tölthető le a Népgyűlés vágatlan hanganyaga
Forrás: Szent Korona Rádió

Nincsenek megjegyzések: