Korkép blog

szombat, október 28, 2006

Népgyűlés a budai várban

Tizennyolc órakkor indultam a kollégiumból a budai várban tartott Népgyűlésre. A várban a Szent István szobornál volt a rendezvény helyszíne. Ahogy a várbusszal odaérkeztünk a buszon lévő idősebb emberek hangos felhördüléssel adtak hangot megdöbbenésüknek, hogy mennyi "rendőr" van jelen. Három nagyobb csapatszálítót láttam roham-"rendőrökkel" teli és kb. tíz darab egyéb "rendőr" autót. A szobor körül sűrűsödő tömeg kordonak csúfolt kerítéssel volt elkerítve. Ahogy bementem úgy éreztem magam mintha állatkertben lennék ahol mi vagyunk az állatok akiket el kell zárni. Számos ember vett részt a rendezvényen, de túlzás lenne azt mondani, hogy a színpad lőtt álló tömeg tömött sorokban állt. Körülbelül ötezren lehettünk.

Megérkezésem után tíz perccel Toroczkai kezdett el beszélni, sok érdekes dolgot mondott, lejátszotta Budaházy leklkesítő üzenetét az október 23-i eseményekről. Mégsem ez volt a legfontosabb.

Torockaiék kitalálták, hogy mit kellene tennünk az elnyomók ellen. Állítása szerint Deák Ferencék gondolták ki a módszert amivel meg lehet dönteni az elnyomó hatalmakat, majd ezt könyvükben meg is írták. Később az Írek és Gandhi is ehhez hasonló módszert használt. Toroczkai leszögezte, hogy Magyarország két részre szakadt. Van a Gyurcsány féle "Új Magyarország", hogy ez milyen azt legutóbb október 23-án megtapasztalhattuk. Köszönjük, de nem kérünk belőle. És van a Történelmi Magyarország. Az ebben az országban élő emberek a Szent Korona Alkotmányában foglaltaknak megfelelően élik életüket. Ezt figyelembe véve Toroczkaiék létre fognak hozni egy árnyékkormányt. Ennek az a lényehe, hogy a Történelmi Magyarország lakosai új országyűlést, új oktatást, új médiát és ezáltal egy új államszervezetet hoznak létre. Bár a lakosoknak továbbra is be kell tartani kötelezttségeiket az elnyomó Új Magyarország felé (adót kell fizetni) azonban hivatalos szerveknek a Történlmi Magyarország ország szerveit ismerik el. Be kell fezetni egy forradalmi adót, ami pl.: ötezer forint egy hónapban és ha ezt az emberek elkezdik befizetni -mégha csak nagyon kevés, pl.: százezer ember teszi ezt meg- akkor is a Történelmi Magyarországnak már hatalmas költéségvetése lesz. És egy idő után így valóságban is illegitimmé lehet tenni az Új Magyarország hatalmi szervezetét. Erre példa a pár évvel ezelőtti Holland események, ahol ugyanez történi mint amiről Toroczkai beszélt. Ott is egy nemzetiségi érzelmű férfi vezetésével 0%-os támogatottságról pár év alatt 42%-os támogatottságú pártot sikerült létrehozniuk, ezzel az árnyékkormányos módszerrel. Szóval a valóságban is működik a dolog. A történethez hozzátartozik, hogy a beiktatási ceremónia előtt az ottani elnyomó hatalo agyonlőtte ezt a férfit. Toroczkai elmondása szerint ez az árnyékkormányos módszer eddig a történelemben még mindig győzelemmhez vezetett. Ezek után felolvasta egy Szerb(!!) mozgalom vezetőjének hozzánk (és szerbiában sajtótájékoztató révén ma reggel az egész világhoz) eljutatott levelét, amiben szolidaritásáról tesz tanúbizonyságot és bátorít minket. A dologban az a nagyszerű, hogy ő annak a mozgalomnak a vezetője akik megbuktatták Milosevics dikatatúráját. Tehát nem akárki és nem is a levegőbe beszél. A levél végén kérte, hogy nevét címét és telefonszámát olvassák fel. Ő nem fél, pedig Milosevics börtönében még lerúgták az egyik veséjét. Azóta viszont fordult a kocka.

Ezek után Toroczkai elmondta, hogy az árnyékkormány megalapításához választást kell tartanunk. (Első Magyar szabad választás.) A szavazólapon amin egyetlen egy jelölt a Magyar Szent Korona volt igennel, vagy nemmel voksolhattunk. A szavazólapot a Szent István szobra mögött lévő úrnába kellett bedobnunk. A Toroczkai uán felszólaló jogász elmondta, hogy ha az Igen szavazatok lesznek többségben, akkor elkezdik megszervezni az Alkotmányozó Nemzetgyűlést szervezését és az árnyékkormány létrehozását. Lehetőség volt arra, hogy a szavazás után egy üres lapra mindenki felírhassa a nevét, címét és telefonszámát aki érdemben részt kíván venni a későbbi eseményekben. Én felírtam a nevemet és a telefenszámomat is, majd odaadtam a szervezőknek.

A gyűlés igazán felemelő és színvonalas volt.

Én:

"Hiszek egy Istenben,
Hiszek egy Hazában,
Hiszek egy Isteni Örök Igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

ui: Ezentúl nem köt semilyen korábbi elhatározásom se amit még egy hazug ország állampolgáraként kötöttem saját magammal. Büszkén vállalom, hogy Igennel szavaztam a Szent Korona mellett!

crusader

Nincsenek megjegyzések: